T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

Ankara Eryaman Atletizm stadyumunda gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Puanlı Atletizm  İl Birinciliği Yarışmasında Mihrimah Sultan Özel Eğitim Uygulama Okulu adına katılan  Hacı Can Evren öğrencimiz 200m de il 4.sü, Genç Kızlar Puanlı Atleizm İl Birinciliği Yarışmasında Kardelen DANACI  200 metrede İl 1.si 100 metrede il 3.sü , Ayşe ÇETİN 200 metrede İl 4.sü ollmuş ve Konya da yapılacak olan finallere katılmaya  hak kazanmıştır Finallere katılacak olan öğrencilerimize finallerde başarılar diliyor, okul Müdürümüz Yasin UĞRAK başta olmak üzere öğrencilerimize,öğretmenlerimize, velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletir, çocuklarımızın başarılarının devamını dileriz.

Nis